Information från SPÖ

Sportfiskeklubben i Örträskbygden (SPÖ)

 

EXAMENSDAGS!

Nu är vi inne i slutspurten av förberedelserna inför helgens SM (bra och välbesökt funktionärsträff i går) där glädjande nog TV4 aviserar att ha några direktsända inslag under lördagsförmiddagen. Oerhört bra marknadsföring!

Vad gäller det trista vädret för dagen lägger vi inget krut på det (vi kan ändå inte påverka det) utan parerar det utifrån behov.

 

FUNKTIONÄRSLUCKOR OCH TRANSPORTBEHOV

Vi har fortfarande några vakanta platser i bemanningsschemat. Bland annat då det gäller lottförsäljning och parkeringshänvisning i Örträsk på lördag.

Kontakta mycket gärna Elsebeth Wälivaara på elsebeth@ortrask.se eller 070/242 41 75 om du kan hjälpa till..

 

Allt utbud som ska säljas i serveringen (skrymmande hamburgerbröd i mängder och samma gällande dricka) ska under torsdag och fredag från Umeå västerut till Örträsk/Granträsk.

Har du möjlighet att ta med dig en del vore det toppen. Detta finns för lastning på Kronoparken Umeå torsdag eftermiddag och kväll.

Kontakta i så fall Gunnar Eriksson på 070/206 16 00

 

SAMLING

Vi träffas på Hembygdsgården Örträsk nu på fredag kl 12.00 för att göra skyltar, snitsla, märka ut parkeringar och se över det hela en sista gång.

Välkommen!

 

FLYTTAD PARALLELLTÄVLING

Söndagens parallelltävling har vi flyttat från tänkta Flakaträsk till Alskasjön, Lövås. Detta pga att vägarna till/från Flakaträsk inte direkt är lämpade för, framför allt, busstrafik.

 

MIDDAG OCH TRÖJOR

– Om du vill gå på kamratmiddagen (buffé för 150/pers) på lördag kväll kl 18.00 på Hotell Lappland så anmäler du det tillake@runnman.se

– Vill du införskaffa en SM-tröja (svart med SM-loggan i silvertryck) så säljs dessa efter tävlingarna respektive dag av Unolas reklamtryck. Klubbpriset för dig och övriga SPÖ:are är 100 kronor för T-shirt och 200 för sweatshirt medan ”externa” betalar 175 resp 350. Det är bara att du säger till tryckande Uno att du tillhör SPÖ.

 

Nu laddar vi upp batterierna ytterligare några hack för att göra något riktigt bra av kommande SM-helg.