Kakfrossa i Långsele

LÅNGSELE;

Det har blivit en tradition i Långsele att så här års ordna kakfrossa och underhållning. Söndagen den 30 oktober ordnades årets fest med fullsatt samlingslokal i Träffpunkten i Långsele. Flera av intresseföreningens damer hade bakat olika kakor, som man fick äta av hur mycket som man orkade.

Ordförande Ingrid Gustafsson hälsade välkommen och särskilt dagens gäst och underhållare trubaduren Donald Paulsson från Lycksele. Han började programmet med att spela och sjunga en halvtimme sedan blev det kafferast, där kakorna och kaffet eller läsk hade strykande åtgång. Alla berömde de goda kakorna.

Sedan fortsatte Donald med att spela och sjunga. Han spelade ett knippe av sina favoritmelodier bland annat Kära mor, ett SvenIngvars-medley och en av sina stora favoriter Leende guldbruna ögon. Publiken gav honom varma applåder efter varje låt.

Efter ett par timmars trevlig samvaro med vacker sång och musik samt gott kaffe och kakor var det dags att åka hem för var och en.

Ordföranden tackade Donald Paulsson och publiken för dagen, och hälsade alla välkomna tillbaka till nästa arrangemang i byn till Bingokväll den 18 november och Jullunch med olika program den 10 december.

Martin Axelsson

Skriv en kommentar