Bengt Lycksell har skickat över klasskort från sin skoltid och det tackar vi för. En del namn saknar han så om någon känner igen en icke namngiven person så får ni gärna skicka över informationen så ska jag komplettera klasslistorna.

Dessa kort finns även inlagda på sidan om klasskort, alltså under Bilder/Klasskort.


Comments

5 svar till ”Klasskort från Bengt Lycksell”

 1. Profilbild för Sivert
  Sivert

  Första bilden. NN mellan Marianne och Lilian är Kerstin Königsson(2)
  Tredje bilden, NN mellan Gunilla och Marianne är Kerstin Königsson(4)

 2. Vet inte om jag läser rätt men jag vill ha det till att i första bilden finns Kerstin Königsson mellan Gunilla och Marianne och på tredje bilden finns hon mellan Marianne och Lilian. Rätta mig om jag har fel

  1. Profilbild för Sivert
   Sivert

   Du har rätt.

 3. Profilbild för Sivert
  Sivert

  Har förstorat tredje bilden.
  Ganska säker på att det är Siv Granström (Vinter) mellan Lilian Lycksell och Anna Lisa Malm.

 4. Profilbild för Halvard
  Halvard

  Fjärde bilden på sidan om Lars-Erik Vännberg ser det ut att vara Gunilla Jonsson och jag tror hon hette Ulrika Eckeskog rätta mig om jag har fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Meny
Örträsk