Södra FiberLänken

Förhandlingar med T3 pågår fortfarande för att få fram ett så bra avtal som möjligt. Vi återkommer så snart vi vet mer.

Avtalet med T3 sker i ÖIHF:s namn så vi förutsätter att alla som vill ansluta sig till gruppavtalet också är medlemmar i ÖIHF. Om inte så kan man enkelt lösa medlemskap genom att sätta in pengar enligt nedan:
Örträskbygdens Intresse- och Hembygdsförening
bankgiro 5374 – 3753
Avgift: Upp till och med 17 år 20:-, från 18 år och uppåt 150:-
Kom ihåg att skriva in ert namn och adress i samband med inbetalningarna.

De som är nyfikna och vill vara med från början så finns möjligheten att, via T3, teckna ett introduktionserbjudande för halva priset under 3 månader för 124:- per månad och en månads uppsägningstid. Man kan avsluta detta avtal och övergå till det kommande gruppavtalet genom att säga upp introduktionsavtalet.

Ni som har kommit in på T3 och, liksom jag, har problem med den trådlösa routern:

För att kolla att ni har anslutning mot T3 och internet har ni fått uppgifter om IP-adress, nätmask, standardgateway och DNS-server. Kolla att det fungerar och att ni kommer ut på nätet.
När ni sedan ska koppla in en trådlös router ska ni komma ihåg att den trådlösa routern ska vara den första enheten i ert egna nätverk. Det är alltså den trådlösa routern som ska konfigureras med IP-adress, nätmask, standardgateway och DNS-server. Koppla ihop en dator och routern och dosan på väggen men se till att datorn har inställningar på nätverkskortet för dynamisk anslutning och ställ in routern med uppgifterna om IP-adresser osv. Övriga enheter efter routern ska ha inställningar för dynamisk anslutning eftersom routern kommer att tilldela alla enheter som ansluts därefter egna IP-adresser. När ni gjort detta kommer allt att fungera hur bra som helst lovar en som lyckats med sitt trådlösa nätverk efter många dagars arbete.

Meny
Örträsk