Anneli avtackas för sin tid på Pärlan, Örträsk

Snart 7 år sedan jag fullföljde drömmen om att bo i detta vackra landskap och få forma min egen restaurang, Pärlan. Fantastiska år, med er gäster tycker jag och mina medarbetare Anitha, Frida och Sanna. Har jobbat för att få överlämna mitt kontrakt på Pärlan för byn Örträsk och dess gäster på Pärlan.

Sanna Fredriksson tar över mitt kontrakt 1/6 och jag önskar att Pärlan drivs många år framöver för byn och våra gäster/Anneli


Så har ännu en förändring skett i Örträsk, Anneli har slutat och flyttat från byn och lämnar efter sig många roliga, trevliga, välsmakande minnen. Vi tackar henne för den tid hon gett oss och önskar henne lycka till med sitt fortsatta liv.

Vi passar samtidigt på att önska Sanna Fredriksson välkommen som efterträdare till Anneli och önskar henne all lycka i arbetet på Pärlan


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Meny
Örträsk