Höglunda, Nuvarande manbyggnaden, byggd 1911 och nu renoverad.
Foto: Evert Larsson 1957

Bilden finns på Västerbottens museum

Fotografiet är taget 1957 och är det någon som känner igen personerna på bilden så hör av er


Comments

Ett svar till ”Månadens bild för mars 2017”

  1. Profilbild för Leif Alperud
    Leif Alperud

    Detta är mitt barndomshem, och jag kan med hundra procents säkerhet säga att kvinnan till höger är min mor Sanna Alperud. Vilka de andra är har jag ingen aning om, ser att dom bär på något som liknar dokument av något slag. Kan vara sällskap till fotografen. Torpet blev ombyggt 1947 och jag har minnesplaketten i säkert förvar.
    Pappa och mamma var de sista som lämnade Höglunda 1964, då flyttlasset gick till Örträsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Meny
Örträsk