November 2017 Ytterligare en bild som lånats av Kari Hammer. Denna gång en bild av minigolfbanan som man fortfarande kan se rester av i skogen vid skolan. Någon som har några minnen från denna golfbana att dela med sig av? Kontakta i så fall mig på ake@runnman.se.

Comments

Ett svar till ”Månadsbild för november 2017”

  1. Profilbild för Kari Hammer
    Kari Hammer

    Hej! Jag har, som de flesta vet, tillbringat alla mina sommarlov i Örträsk och har en massa roliga minnen från den
    tiden! Man brukade träffas vid kiosken i byn, där de hyrde ut golfklubbor och sedan gick man ett varv eller två! Jag har ett ganska kul minne från golfbanan när vi var några stycken, som skulle gå en runda! Marianne Örman var bla med, och när det var hennes tur att slå- så gör hon en ”hole in one” och jag minns att någon frågade henne, ”hur gjorde du det där”? -”Jag gjorde bara så här…” och så gör hon en ”hole in one”, igen! Du är helt fantastisk, Marianne!!!:) Det är synd att inte minigolfbanan är i bruk, för där kan man träffas och umgås och ha kul! Man skulle kunna ha ngn form av servering vid golfbanan, där fika ingår i hyran av klubbor? Skulle man inte kunna starta en minigolfförening och söka föreningsbidrag av staten? Jag tycker det är jätteangeläget, att de som bestämmer över minigolfbanans framtid, förstår vikten av att rusta upp och få igång den! Det skulle dessutom kanske innebära att någon/några, får sommarjobb? Jag hoppas att Lycksele Kommun(?) skärper sig, och ser till att minigolfbanan rustas upp- med allt vad det innebär! Det är en bra mötesplats, där man kan träffa sina vänner och dessutom får man möjlighet att träffa och lära känna människor, som man kanske aldrig skulle träffa annars!
    Stå på er och ge aldrig upp! Jag är säker på att det kommer att ordna sig med minigolfbanan, på ett eller annat sätt!:) Kram, på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Meny
Örträsk