Sion-träff i Örträsk

Fredagen den 2 juni kl. 15.00 samlas vi i hembygdsgården. De som bokat vandrarhemmet f.d. ”Prästgården” får checka in där. Därefter åker vi till Smyrna i Knaften där vi äter smörgåstårta till kaffe/te. Vi tar del av Sion-församlingens historia (som Stig-Evert Thornberg har skrivit vid 75-års jubileet) Ev. kan Stig-Evert vara med oss då.

Lördagen den 3 juni kl. 9.00  Frukost på restaurang ”Pärlan”. Sedan går vi till hembygdsgården där vi presenterar oss för varandra (då ytterligare några har anlänt). Sedan bestämmer vi oss för vilka aktiviteter vi vill ha.(T.ex. utflykt till Gaffelberget, Storforsen eller Storsvartliden, gå tips-promenad, ev. Görels mode-affär etc. etc.)

Kl.16.00 – 17.00 äter vi en 2-rätters middag på ”Pärlan”. Vid dukade bord får vi äta en buffé med lax och kyckling med såser till samt hembakat bröd. Sedan njuter vi av en dessert bestående av en härlig parfait med kolasås och grädde. Därefter går vi ned till hembygdsgården där vi fortsätter gemenskapen. Någon gång under dagen ska vi föreviga tillfället med ett foto.

Söndagen den 4 juni kl. 9.00 Frukost på ”Pärlan”. Vi som sovit på f.d. ”Prästgården” måste städa rummen och ev. köket. De som vill kan besöka förmiddagsgudstjänsten i Bjurholms Pingstkyrka. Stannar några till nästa dag kan man på söndagskvällen gå till Örträsk kyrka där de har kvällsandakt kl. 18.00.

Priser: Frukost: 70 kr/person

Middag 2-rätters: 180 kr/person

Smörgåstårtan: 55 kr/person

OBS! Meddela mig om du är gluten -/lactos -/skaldjurs – intolerant eller vegetarian/vegan

Ska du äta vid alla fyra tillfällen bli alltså kostnaden 375 kr (Gärna jämna pengar)

Sovplatsen på ”Prästgården” kostar 125 kr/natt och bädd

OBS! Anmäl till mig (inte till Anneli på Pärlan) vad du önskar (1 eller 2 frukostar, 2-rätters middag, smörgåstårtan) och om du önskar sovplats på Prästgården.

Sista anmälningsdag är onsdag den 24 maj

Gärna på: marta.herbertsson@gmail.com eller på min mobil:  073-066 24 17

Hjärtligt välkommen önskar Märta

OBSERVERA! Anmälan ska göras till Märtas mail eller mobil, inte i kommentarsfältet nedan/webbmaster

Skriv en kommentar